Стара добра Англія готова поділитися своїми секретами, а їх за багатовікову історію країни накопичилось достатньо. Легенди та реальні історії, які пов’язані зі знаменитостями. Моторошні розповіді про зустрічі з привидами, які мешкають у старовинних замках. Музей Гаррі Поттера. Дітей з України чекають незабутні враження від канікул, проведених тут.

Запрошуємо дітей від 8 до 16 років.

Де мешкають діти?
Літній мовний табір розташований у тихій та красивій місцевості – невеликому містечку Вокінгем, графство Беркшир, у 63 км від Лондону. Діти мешкають у типових англійських котеджах (не більше 12 осіб), у затишних кімнатах на 2-х, 3-х, 4-х осіб. Крім цих кімнат у кожному котеджі є ігрова, учбова кімнати, їдальня, хол, всі зручності (санвузли).
Територія біля котеджів з благоустроєм, там є спортивні майданчики, галявини для ігор просто неба, куточки для відпочинку.

Де й як проходять заняття англійською мовою?
Заняття проходять в учбових кімнатах безпосередньо у котеджах. Вони проводяться в цікавій ігровій формі з широким використанням мультимедійної техніки. Екскурсійна програма та розваги фактично є продовженням занять, так як діти на практиці застосовують лексику та практикуються у вірності побудови речень.

Якою мовою спілкуються діти поза занять англійською мовою?
Вечорами дітей чекають спортивні ігри, розваги та прогулянки. У таборі збираються хлопці та дівчата з різних країн. Англійська мова для них – мови спілкування. День-другий, й навіть у самих несміливих зникає мовний бар’єр. Вони автоматично переходять на англійську, так як нею розмовляють практично усі навколо. Фактично весь період відпочинку Ваша дитина буде розмовляти на цій мові. Це прекрасна практика для хлопців та дівчат, що вивчають англійську мову!

Безпека.
Місто Вокінгем – тихе та затишне, за останні п’ять років двічі визнавалося найкращим у Великобританії для комфортного сімейного життя. Цілодобово з дітьми знаходяться куратори. Працює безперебійний зв'язок з рідними. Батьки у любий час можуть зв’язатися зі своєю дитиною, куратором чи адміністратором.

Страховий поліс
З моменту прибуття в Англію діти застраховані. Страховий поліс передбачає усі випадки нещасних випадків. У мовному таборі надають послуги приватного лікаря.

Як харчуються діти?
Передбачено, що крім смачної їжі, яку годують фахівці повари, та яку подають п’ять раз на добу, діти можуть завжди пити сік, воду, чай, молоко та ін., брати фрукти та печиво скільки завгодно.
Батькам дітей, що потребують дієтичне харчування, необхідно при замовленні поїздки попередити про це адміністрацію табору.
Тут можна ознайомитися з приблизним меню.

Екскурсії та розваги.
Насичена екскурсійна програма передбачає відвідування різних цікавих місць. Її зміст залежить від того, на якій термін приїдуть діти, та який варіант відпочинку обирають.

Який вибір варіантів відпочинку?
Ваша дитина може провести 1, 2 або 3 тижні з нами. Тривалість зміни обирають батьки.

Є можливість й у виборі варіантів відпочинку у нашому мовному таборі.

Посилання на програми:
Англія;
Англія + Шотландія;
Англія + Діснейленд Париж.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом