«Зміни - це завжди страшно.
Але ніхто не змінить за вас ваше життя.
Ви розумієте, який повинні зробити вибір,
але, незважаючи на страх, рухаєтеся вперед.
Це головне правило успіху».
Пауло Коельо

ОСВІТА з «EUROSTART»

Європейська освіта з інформаційно-освітнім проектом «EUROSTART» - ваша реальність!

Ми раді вітати вас на нашому НОВОМУ сайті!

Діти підростають, думають: «Куди піти вчитися?». Школярі і студенти хочуть вивчити сучасні технології, а також освоїти і застосувати нові принципи і методи роботи в політичній, економічній, соціальній та інших сферах. Кожному абітурієнту важливо стати грамотним фахівцем в тому напрямку, в якому він може себе реалізувати. Бути успішним, жити в цивілізованій державі, серед людей, які поважають один одного, здатних створити блага для себе і для оточуючих.

Ключ до успіху – перспективна європейська освіта в Чехії, Польщі, Австрії, Словаччині, Німеччині…

Інформаційно-освітній проект «Eurostart» ось уже кілька років спільно з європейськими партнерами (чеський освітній центр «Association», польським центром «STUDIX», словацький центр "Logos", освітнє агенство StudySo у питанні з Австрії) допомагає школярам і студентам адаптуватися, пройти вступну кампанію в середні та вищі навчальні заклади Європи, а також організовує супровід на території приймаючої країни.

Ми часто приходимо в школи і бачимо палаючі очі дітей, відповідаємо на питання, що виникають…

Інформаційно-освітній проект «Eurostart» бере участь у проведенні шкільних Євроклубів, а також пропонує курс "Суспільствознавство".

Офіційні партнери з Праги - часті гості та учасники інформаційно-освітніх зустрічей. Майбутні студенти дізнаються більше про Європу, розширюють кругозір. Розповідаємо старшокласникам про систему освіти європейських держав і їх культурну спадщину. Як правило, часу не вистачає, хочеться продовжити спілкування, що завжди можливо.
Завітайте до нашого центру «EUROSTART» або просто дзвоніть, задавайте питання, які цікавлять!

Найчастіше школярі, студенти, а також їхні батьки та педагоги з різних областей України беруть активну участь в ознайомчих поїздках: «Секрети вступної кампанії» (Чехія, Відень), «Студентська Європа» (міста Польщі), «Віденський вальс», «Все про Словаччину». Не встигнеш влаштуватися зручніше, як замигтять перед очима таблички на автомагістралі..., але пора повертатися... Їдеш, а в думках картини: Прага, Відень, Варшава, Познань, Люблін, Вроцлав, Братислава... Унікальні пам'ятники архітектури, нові важливі знайомства зі студентами та цікавими людьми.


Наші досягнення: 1080 задоволених студентів! З них - 70% вже навчаються в обраних зарубіжних ВНЗ і школах! 20% готують документи до нової вступної кампанії 2023/2024 учбового року! 10% - учасники освітніх турів і мовних курсів в Україні.

Для Вас:
- безкоштовні консультації: підбір ВНЗ, спеціальності, рекомендації;
- організація вступної кампанії в закордонні ВНЗ і школи;
- мовні курси в Празі;
- мовні курси (польської, словацької, чеської, англійської, німецької, французької, італійської, іспанської мов) в Україні;
- освітні тури по університетах Європи (групи, індивідуально);
- літні і зимові мовні табори і школи за кордоном;
- профорієнтаційне тестування;
- підготовка до нострифікації.


Готуємо документи для кожної поїздки: - ми допоможемо з отриманням візи - оформляємо документи, записуємо на співбесіду, при необхідності супроводжуємо в посольство (даємо чіткий інструктаж, або подаємо документи замість Вас, якщо правила посольства дозволяють подачу третьою особою);
- перекладаємо всі необхідні документи для посольства на іноземну мову без додаткової оплати (за винятком документів, що вимагають перекладу з нотаріальним посвідченням). Бронюємо і допомагаємо купувати квитки;
- допомагаємо придбати медичну страховку.

Ми переконані, що:
Ваш час безцінний.
Наша методика роботи якісна і результативна.
Кожному студенту необхідний індивідуальний підхід, доброзичливість.
Курси мови повинні приносити не тільки знання, а й задоволення.
Ваші знання - наш обов'язок.
Ваша дитина - це Наша дитина. Підбираємо кращі школи, більші
ть з них відвідали особисто.
Наші партнери - надійні партнери і діти наших співробітників навчаються у ВУЗах та середніх закладах. ННаші пріоритети - досягнення Ваших цілей.
Про репутацію не говорять - її створюють.

«Еurostart» - тут починається Ваша дорога в Європу і мрія стає реальністю! Повірте, це варто спробувати! З вірою в подальшу співпрацю…

З повагою, колектив і учасники програми «EuroStart»

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом