Дрезден

До програми «Студентська Європа» (Чехія) входить поїздка на один день до Дрездену. Місто розташовано на відстані 40 кілометрів від кордону з Чехією, тому дорога не займе багато часу. У вартість туру входить ваучер 30 євро на цю подорож. Вище цієї суми кожен сплачує додатково в залежності від обраної програми.
Альтернативний варіант – відвідування Відню. Вибір залишається за старшокласниками або їхніми батьками.

07.30 – 08.00 – сніданок у готелі у Празі.

08.30 – 11.00 – переїзд автобусом до Дрездену.

11.00 – 17.00 – пішохідна екскурсія центральною частиною міста.

Тут розташовано більшість історичних пам’яток колишньої столиці Саксонії - старовинного Дрездену. Під час Другої Світової війни місто було майже знищено. На його відновлення пішло майже півстоліття.

На березі ріки стоїть Кафедральний собор Хофкірхе. Його фасад прикрашають 80 кам’яних статуй. Собор збудовано у стилі бароко, він має чудовий інтер’єр, алтар, орган Зільбермана.

Театральна площа з відомим оперним театром під назвою Опера Землера. Тут проходили свого часу майже всі прем’єри опер Вагнера та Штрауса.

Площа Нойштедтер-Маркт з Золотим вершником – Августом Сильним.

З цим імператором пов'язаний розквіт Дрездену у XVIII столітті. Тоді місто було прикрашено будовами стилю бароко. Чудовий комплекс палацу Цвингер, з парками, алеями, фонтанами, скульптурами. Сам комплекс складається з чотирьох будівель, історія яких починається з 1709 року. На його території розташовано декілька музеї.

Відвідування Дрезденської картинної галереї. Вона заснована ще у XVI столітті Фрідріхом Мудрим, однак для широкої публіки галерею було відкрито лише у XIX віці. Зараз це – галерея старих майстрів, як її ще називають, де можна побачити полотна Рембранта, Дюрера, Рафаеля, Тіциана, Рубенса та інших митців.

Обід. Вільний час. Купівля сувенірів.

17.00 - 19.30 – переїзд до Праги.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом