Літній оздоровчий дитячий табір «Pontika» - це унікальна можливість організувати для Ваших дітей незабутній та яскравий відпочинок на березі Чорного моря!

Курортне містечко Черноморець, у якому розташовано табір, має цікаву історію. Десь два з половиною століття тому під час сильного шторму біля цього берега о скелі розбився корабель. Однак морякам вдалося врятуватися й благополучно добратися до берега. Це було справжнім чудом! Серед обломків, які залишилися після трагедії, була знайдена ікона Святого Миколая. Моряки оселилися на березі та назвали своє селище ім’ям святого, котрому були вдячні за врятування. З тих самих пір, на думку місцевих жителів, Святий Миколай оберігає їх та всіх тих, хто приїздить сюди на відпочинок. Черноморцем містечко почало називатися лише у середині ХХ століття.

Міжнародний дитячий табір «Pontika» розташований в 7 км від античного міста Созополь і 24 км від обласного міста Бургас.

Пляж на першій лінії моря, з парасольками, рятувальниками і огорожею по воді. Діти проживають у просторих апартаментах, чотирьохразове харчування (шведський стіл).

Насичений і активний відпочинок, високий рівень послуг, особисте ставлення до кожної дитини - все це забезпечує незабутній відпочинок у таборі «Pontika».

Якщо батьки ще не рішаються відпускати дитину на довгий час саму, вони можуть поїхати разом з ним, бути весь час поряд. Різниця тільки в ціні поїздки – для дорослих поїздка обійдеться дорожче.

У вартість входить:
- Проживання у двокімнатних апартаментах по 3 + 3 або 2 + 4 осіб
- Харчування 4-х разове (шведський стіл і напої)
- Використання всієї території табору: три зали для ігор і дозвілля, 2 басейни, спортивні майданчики (футбол, волейбол, баскетбол), театральна сцена, скай тераса
- Свій пляж з парасольками і рятувальниками
- Безкоштовний Wi-Fi на території табору
- Організація дискотек на пляжі та Клубі «Ла Рока»

Даруйте своїм дітям чудовий відпочинок!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом