Нашим партнером в Словаччині є Освітній Центр IC centre (Jazyková škola IC-Centre) в Банській Бистриці.

IC-Centre допомагає вирішити всі питання, пов'язані з підготовкою до вступу, вступною кампанією і перебуванням наших СТУДЕНТІВ * в Словакіі. Также фахівці інформаційно-освітнього проекту «Eurostart-Studix» спільно зі словацькими колегами проводять повну легалізацію документів і надають візову підтримку.

Для того, щоб іноземному студентові надійти в словацький державний університет: перш за все краще почати отримувати знання на рівні а1-а2 у нас, в Дніпрі, далі потрібно піти вчитися на підготовчі курси, акредитовані Міністерством н Словаччини і отримати сертифікат державного зразка про знання словацької мови.

Навчально-підготовчий центр IC-CENTRE при словацькому державному університеті Матея Бела пропонує 2 спеціальні підготовчі програми для російськомовних студентів: річні підготовчі курси «IC STANDART», семестрові підготовчі курси «IC SEMESTER».

РІЧНА ПІДГОТОВЧА ПРОГРАМА «IC-STANDART» 2021/2022
Рекомендуємо для абітурієнтів, бажаючих вступити на технічні, медичні, економічні, юридичні та інші факультети словацьких університетів, навчання в яких вимагає більш глибоких знань словацької мови.

Програма включає:
- 650 академічних годин навчання
- рівні навчання від А1 до B2
- тривалість курсів - 2 семестри (з 20 вересня по 17 червня)
- консультації по п'ятницям щодо вступних тестів до державних університетів
- сертифікат державного зразку по закінченню курсів
- є можливість придбати додаткові заняття з окремих дисциплін (сплачуються окремо)

Реєстрація заяв про вступ на курси - до 30 червня.

Вартість програми - 3300 євро.

Семестрова ПІДГОТОВЧА ПРОГРАМА «IC-SEMESTER» 2022 включає в себе 370 академічних годин навчання. Учні проходять рівні навчання від А1 до B1 / В2. Тривалість курсів - з 1 лютого по 17 червня. Реєстрація заяв про вступ на курси - до 31 грудня. Рекомендуємо для абітурієнтів, бажаючих вступити на гуманітарні напрямки, а також для студентів, які збираються навчатися в словацьких університетах англійською мовою. Вартість програми - 2300 євро.

Підготовчі курси проходять в словацькому державному університеті Матея Бела, який знаходиться в дуже красивому і мальовничому словацькому місті Баньска Бистриця. Місто Баньска Бистриця розкинувся біля підніжжя Низьких Татр, в мальовничій долині гірських річок Грона і Нітри, оточеній з усіх боків величними гірськими хребтами. Багато туристів і гості називають це місто «маленьким раєм». Недарма словаки говорять: «Якщо життя прожити, то в Баньска Бистриці, а якщо померти, то потрапити на небо». Баньска Бистриця - це справжній екологічно чистий курорт. В даний час у всій баньскобистріцкой долині немає жодного діючого промислового підприємства. Сучасній міській інфраструктурі Баньска Бистриці може позаздрити будь-яка людина навіть з великого мегаполісу. Гірськолижні і термальні курорти, більше 500 км туристичних трас і маршрутів, басейни, аквапарки, хокейні арени, стадіони, численні спортклуби, театри, нічні клуби, колоритні ресторани, сучасні шопінг-центри та багато іншого - і все це в одному невеликому і чудовому місті . Баньска Бистриця - це місто молоді, справжнє студентське рай. Близько 26 тисяч студентів навчаються в двох державних університетах і в одному приватному інституті. Сучасна Баньска Бистриця - неофіційна столиця Центральної Словаччини, адміністративний центр Баньскобистріцкого краю і головний фінансовий центр країни. Населення міста становить близько 100 тисяч осіб. У 2014 році місто Баньска Бистриця визнаний найкрасивішим містом в Словаччині. І адже насправді, Баньска Бистриця - це чарівний місто. У це місто не можна не закохатися з першого погляду. Почуття незвичайного комфорту, домашнього затишку, спокою, розслаблення і безтурботності не покидає з першої ж хвилини після прибуття в це місто. А унікальний навколишній природний ландшафт робить це місто ще красивішим і теплішим ... Баньска Бистриця чарівна взимку і влітку, навесні і восени, вночі і вдень ... Баньска Бистриця - улюблене місто як словацьких так і іноземних студентів.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом