Deutsche Sprachschule Dresden (DSD)

Німецька мовна школа у м. Дрезден заснована у 2006 році. Учбовий корпус розташований у центрі кварталу мистецтв та ремесел, який частіше називають «Монмартр Дрездена». До історичного центру міста легко дістатися міським транспортом або пройтися пішки по старовинним мостам через Ельбу, милуватися видами Дрездена.

Дрезден – одночасно старовинне та сучасне місто. Мешканці не тільки дбайливо зберігають свою багатовікову історію, але й дивляться у майбутнє. Повністю відреставрована старовинна частина міста межує з сучасною, не менш привабливою своїми оригінальними та смілими архітектурними рішеннями. Навколишнє середовище впливає на учнів мовної школи: стимулює їхнє бажання як можна скоріше вивчити та розмовляти німецькою, щоб мати можливість по-справжньому зануритися у багатий світ німецької культури.

Іноді заняття проводяться поза стінами мовної школи, завдяки такому практичному підходу мова вивчається безпосередньо у соціумі. Прогулянки та екскурсії, проїзд у громадському транспорті та здійснення покупок, відвідування виставок та відкрита комунікація з мешканцями міста підвищують впевненість у собі, поглиблюють знання та активні навички спілкування на німецькій мові. Кожен студент відкриває свій Дрезден, знаходить улюблені куточки міста, а здобуті знання назавжди стають вірними помічниками у німецькомовному середовищі.

Девізом школи є: «Навчання через відкриття». Позитивне відношення до процесу навчання – основа успішного засвоєння знань. Кожне заняття приносить радість та новину відкриття. Активне спілкування учнів з викладачем та поміж собою з першого уроку допомагає зламати психологічний бар’єр «незнання мови». Під час навчання велика увага приділяється діалогам, презентаціям, коротким доповідям, які готують учні мовної школи.

Заняття проводяться у затишних класах, під час перерв у холі приємно посидіти за чашкою чаю або кави, перекусити, поспілкуватися з другими учнями. Школа обладнана сучасною мультимедійною технікою, яка використовується при навчанні.

Для визначення первинного рівня знань, при вступі до DSD пропонується пройти тестування, яке допоможе підібрати програму навчання. Викладачі мовної школи прагнуть знайти індивідуальний підхід до кожного учня.

Учбові матеріали, що надає школа: підручники, робочі зошити, аудіо матеріали. Всі вони сертифіковані згідно Загальноєвропейському референтному рівню для посібників з вивченням німецької мови, як іноземної.

Також пропонується інтерактивна система: лінгвістична лабораторія, правопис, тести з граматики для додаткових занять. Відповідно, учні у позаучбовий час можуть вдосконалювати вміння та навички.

Детальніше...

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом