Курси чеської мови

В Освітньому центрі «EUROSTART» працюють курси чеської мови для старшокласників та дорослих. Якщо Ви збираєтесь поїхати до Чеської республіки, щоб:
- навчатися,
- працювати,
- поїхати на ПМП,
- просто мандрувати,
Вам знадобляться різні рівні володіння мови!

- РІВНІ. Будь-який рівень для навчання у державних та приватних школах, ВНЗах, а також для працевлаштування на добру роботу у Чехії.

- ЗАНЯТТЯ У ГРУПАХ. Варіанти навчання:

Варіант 1. Викладач – носій мови, з досвідом та системою викладання чеської як іноземної мови. Заняття проходять у групах з 4-6 осіб три рази на тиждень по 60 хвилин (два уроки граматики плюс розмовний клуб).
Вартість у місяць (8 занять граматика та лексика + 4 розмовних клуби по 60 хв.) складає 1800 грн (з 1.09.2021).

Варіант 2. Викладачка володіє чеською мовою на рівні С2, навчалася у Карловому університеті (Прага). Заняття проходять у групах з 4-8 осіб дварази на тиждень по 60 хвилин.
Вартість на місяць складає 1200 грн (з 1.09.2021).

Варіант 3. Для іногородніх студентiв є онлайн-групи. Заняття 2 рази на тиждень.
Вартість 1200 грн на місяць за 8 занять.

- ЕКСПРЕС КУРСИ проводяться у групах 4-8 осіб за інтенсивною програмою тривалістю місяць (серпень). В цьому випадку заняття проводяться три рази на тиждень по 60 хвилин та їхня вартість складає 1800 грн./місяць (за 12 уроків).

- ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ. Вартість одного заняття: 60 хв. – 300 грн. Заняття з носієм мови: 60 хв. – 400 грн. Кількість занять на тиждень, їх розклад обумовлюються додатково.

- ЗАНЯТТЯ У ПАРАХ.. Урок 60 хв. – 400 грн за двох. Урок 60 хв. з носієм - 500 грн за двох.

- ОПЛАТА. Заняття оплачуються з 1 по 5 число поточного місяця повністю за весь місяць. Заняття у розмовному клубі оплачуються кожного разу окремо.

- ПЕДАГОГИ. З досвідом роботи, з чіткою програмою підготовки В2-А1. В освітньому центрі практикує викладач – носій чеської мови. Сучасні методики, інтерактивні та креативні прийоми навчання поєднуються з класичними, тобто викладання чеської мови як іноземної. Затишні кабінети аудіо, відео супроводження. Уроки минають непомітно!

- ГРАФІК ЗАНЯТЬ. На початок учбового року враховуються побажання учнів. У подальшому, коли студент приходить пізніше, намагаємося підібрати зручний графік. Зазвичай заняття проводяться у другій половині дня, можливі заняття вранці та по суботах на протязі всього дня.

- МОВНА ПРАКТИКА. Протягом осінніх, зимових та весняних шкільних канікул організовуються ознайомчі тури до Праги з відвідуванням ВНЗів, коледжів та гімназій, де можна на практиці застосувати свої знання чеської мови, побувати у мовному середовищі, побачити та полюбити Прагу, визначитися з навчальним закладом, де б хотілося здобувати освіту в майбутньому.

- КЛУБ СПІЛКУВАННЯ ЧЕСЬКОЮ МОВОЮ. По суботах у офісі «EUROSTART» проводяться заняття у клубі спілкування чеською мовою. Заняття веде громадянин Чехії, носій мови. Теми, що обговорюються, стосуються різних популярних базових тем, також: історії, політики, культури та інші. Вартість одного заняття – 85 грн. за 1 годину (60 хвилин). За змістом та наповненням заняття у клубі підходять для студентів з різними рівнями знання мови.

- МОВНІ ТАБОРИ. На протязі всього року є можливість відпочити та провести з користю час у чеському мовному таборі. Пропонуємо поїздки до Праги під час шкільних канікул, де працюють мовні табори для школярів, студентів, учнів коледжів та просто бажаючих вивчати, удосконалити свої знання та навички спілкування на чеській мові. Вікова категорія – від 13 до 21 року.

- КУРСИ ЧЕСЬКОЇ МОВИ У ЧЕХІЇ. Щоб поступити до державного ВНЗу та навчатися безкоштовно, необхідно вивчити чеську мову на рівні В2-С1 та пройти процедуру нострифікації атестату чи диплому. Обидві задачі вирішуються під час проходження річних курсів безпосередньо у Празі або в Усті-над-Лабем (Чехія). Курси влаштовано на базі Державного Університету імені Яна Євангеліста Пуркине в Усті-над-Лабем.

- ЗРУЧНЕ МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ. Ми знаходимося у центральній частині м. Дніпро на червоній лінії. До нас зручно доїхати з будь-якого куточка нашого міста.

Освітній центр «EUROSTART» пропоную комплексний підхід у вивченні чеської мови. Крім того, ми допомагаємо підготувати та перекласти на чеську мову необхідні документи для тих, хто бажає навчатися у Чеській республіці. Консультуємо щодо подальших дій: вступу до навчальних закладів, нострифікації атестатів та дипломів, складання СЦІО тестів та іспитів, таке інше.

Чекаємо на Вас на курсах чеської мови у нашому центрі.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом