При Освітньому центрі “EUROSTART” працюють курси польської мови для старшокласників та дорослих.

З кожним роком кількість бажаючих вивчати польську мову збільшується. Багато випускників шкіл у наш час виїжджають за кордон для здобуття вищої чи середньої спеціальної освіти. Крім того, студенти, які отримали диплом бакалавру в Україні, можуть продовжити навчання у магістратурі польських ВНЗів. Для тих, хто їде працювати до Польщі, знання мови теж є необхідністю.

Для всіх цих категорій людей, а також для тих, хто просто полюбляє вивчати іноземні мови, пропонуємо приходити до нас.

ПОРЯДОК ЗАПИСУ НА КУРСИ. Записатися на курси можна протягом року. Для цього достатньо зателефонувати до освітнього центру «EUROSTART» чи записатися на нашому сайті. Групи починають працювати по мірі їх формування. Ми орієнтуємося на кінцеву мету, яку ставить перед собою слухач курсів, та набираємо людей с однаковим рівнем володіння мовою, починаючи з нульового.
СКІЛЬКИ ТРИВАЮТЬ КУРСИ. Програма розрахована на проходження одного рівня за три місяці, починаючи з нульового рівня. Ви маєте реальну можливість за декілька місяців навчитися спілкуватися польською мовою на повсякденні теми. Для тих, хто бажає більш глибокого знання мови, треба навчатися не менш одного учбового року.
ЗАНЯТТЯ У ГРУПАХ. Заняття проводяться у групах по 4-6 осіб, двічі на тиждень. Вартість складає 950 грн./місяць (за 8 занять по 60 хвилин). До програми занять входять усні та письмові вправи, вивчення граматики, аудіювання.
ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ. Є можливість індивідуального навчання. Вартість заняття (1 год) - 300 грн.
ЗАНЯТТЯ У ПАРАХ. Для двох осіб, які бажають займатися таким чином, або чекають на формування групи й не хочуть марнувати часу. Вартість 60 хвилин заняття для двох складає 400 грн.
ОПЛАТА. Заняття оплачуються з 1 по 5 число поточного місяця повністю за весь місяць.
ПЕДАГОГИ. Викладач досконало знає мову, має сертифікат на викладання польської мови від державного університету Марії Кюрі у Любліні. Він володіє сучасною методикою викладання, застосовує цікаві інтерактивні та креативні прийоми та форми навчання.
ГРАФІК ЗАНЯТЬ. При створенні графіку занять враховуються побажання учнів. Зазвичай заняття проводяться у другій половині дня, можливі заняття вранці та по суботах на протязі всього дня.
МОВНА ПРАКТИКА. Протягом осінніх та весняних шкільних канікул організовуються ознайомчі тури до Польщі з відвідуванням ВНЗів, коледжів та гімназій, де можна на практиці застосувати свої знання польської мови, побувати у мовному середовищі, побачити та полюбити Варшаву та інші міста країни, визначитися з навчальним закладом, де б хотілося здобувати освіту в майбутньому.
МОВНІ ТАБОРИ. Під час літніх канікул дітям та дорослим пропонується поїхати на навчання та практику з носіями мови у мовний табір у Польщі (Скаля).
КУРСИ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ У ПОЛЬЩІ. Щоб вдосконалити мову до рівня її носіїв (С1-С2), краще за все поїхати на річні мовні курси безпосередньо до Польщі. Курси працюють на базі польських ВНЗів. По закінченні Ви отримаєте сертифікат. Згідно з останніми змінами у законодавстві Польщі, особи, які мають державний сертифікат на знання польської мови рівня С1, отримують право на безкоштовне навчання у польських ВНЗах.
Таким чином, Освітній центр «EUROSTART» пропонує комплексний підхід до вивчення польської мови. Крім того, ми консультуємо щодо подальших дій: підбору польських ВНЗів, технікумів, гімназій, вступу до навчальних закладів,формування пакету документів і таке інше.

Чекаємо на Вас на курсах польської мови у нашому центрі.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом