Bonjour! І без будь-якого перекладача кожен переведе це слово як «Добрий день!», настільки поширена в наш час є французька мова! Французька мова далеко не обмежена територією однієї чудової і неперевершеною у своєму природному і культурному розмаїтті Францією, а франкофонів (франкомовних людей) можна знайти на 5 континентах і в найпрестижніших країнах світу Швейцарії, Люксембурзі, Бельгії, Канаді, США і т. д.

В Америці вважають навіть, що якщо ти знаєш французьку, то належиш до вищого суспільства. Так і одного разу прем'єр-міністр Франції Ліонель Жоспен висловив думку, що якщо англійська мова залишиться мовою міжнародного спілкування, то французька мова - це назавжди мова еліти.

І не даремно! Адже це мова дипломатії : вона знаходиться в списку 6 мов ООН, на цій мові проводяться конференції практично у всіх міжнародних організаціях і приймаються найважливіші рішення щодо сталого світового розвитку та розквіту.

Так як в Гексагону ( l’Hexagone : так французи називають свою Батьківщину через її форму) абсолютно всі мешканці пишаються і захоплюються своєю рідною мовою, вони набагато тепліше і відкритіше зустрічають іноземців, які хоча б трохи, але справляються з розмовою на мові любові.

Крім численних французьких фільмів (Амелі, Закохайся в мене якщо насмілишся) в оригіналі, а також легендарних пісень Едіт Піаф та сучасних пісень, наприклад, Stromae, ви зможете дізнаватися всі новини без необхідності, часом, спотвореного перекладу.

Не обмежуйте свої можливості, а розширюйте їх. Крім усього іншого, подорожувати по Франції в мільйони разів легше зі знанням французької...а подорожувати у Франції безперечно є де. Уяви: тебе розуміє весь персонал та працівники, а крім того, Ваші промови відразу зрозумілі 500 000 000 франкомовного населення планети, що відкриває неймовірний спектр нових знайомств!

І навіть un café c un croissant будуть значно смачніше, після того, як ви їх замовите французькою. Якщо Вас приваблює мелодійність французького «сильвупле» або Ви хочете дізнатися чому «les oiseaux» читається як «лизуазо», запрошуємо Вас на курси французької мови від найменших до найбільших вікових категорій!

А ось те, як «легко» дається французький початківцям. Але не переймайтеся! Наш викладач - Надія Білоіваненко, з її досвідом викладання і стажуваннями за міжнародними програмами обміну, може допомогти Вам як вільно говорити на мові любові, так і дізнатися всі подробиці про студентське життя у Франції і навіть про французьку культуру та їх менталітет!

Для регістрації на курси дзвонити за тел. : +380676283177. Чекаємо на Вас!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом