«EUROSTART» запрошує на курси іспанської мови з «нуля» дітей та дорослих

Іспанська мова входить у трійку най розповсюджених у світі поряд з англійською та китайською мовами. На жаль, її майже не вивчають у школах України, а знайти людей, які би добре знали іспанську мову у нашому місті не так просто. Перевагою освітнього центру «EUROSTART» є те, що ми надаємо можливість вивчення цієї мови. Її знання знадобиться Вам у різних країнах світу.

Не упускайте можливості, приходьте займатися іспанською мовою!

Як побудовано курс навчання?
ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ не має значення. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного та підберемо програму, яка відповідає Вашому рівню. Можна починати, маючи нульовий рівень.
КІНЦЕВИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. З нами Ви можете засвоїти іспанську мову до рівня В1, що дозволяє практично вільно спілкуватися на повсякденні теми, писати, читати, сприймати мову на слух.
ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ. Викладач має досвід роботи зі всіма категоріями учнів. Він володіє методиками викладання для дітей та дорослих.
ЩО ВКЛЮЧАЄ ПРОГРАМА: вивчення граматики, письмові та усні вправи, діалоги, аудіювання.
УЧБОВІ ПОСІБНИКИ. Освітній центр «EUROSTART» надає можливість придбати учбові посібники за символічну вартість. Також безкоштовно надаються аудіо матеріали для підготовки до занять.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ. Кількість занять та їхня тривалість оговорюється додатково. Вартість одного уроку (60 хв.) – 350 грн., якщо заняття триває 90 хв. – 450 грн.
ЗАНЯТТЯ У ПАРАХ. Можливо займатися у парах, при цьому враховується первинний рівень знань, він повинен бути приблизно однаковим, щоб підвищити ефективність вивчення матеріалу. Урок 60 хв. – 400 грн. для двох.
ЗАНЯТТЯ У ГРУПАХ. Заняття проходять у групах по 4-6 осіб, два-три рази на тиждень по 60 хвилин. Вартість одного уроку 190 грн.
ПЕРЕВАГИ. Заняття починаються не з вивчення окремих слів, а з побудови цілих речень та використання висловів, які використовуються у повсякденному спілкуванні. Надійна методика, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного, допомагають швидко вивчити необхідний мінімум та поламати мовний бар’єр. Граматичні навички закладаються у той же час, залишаються у довгостроковій пам’яті та автоматично використовуються у подальшому.
ЗРУЧНЕ МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ.Ми знаходимося у центрі міста. До нас зручно доїхати з будь-якого кутка Дніпра.
ПОРЯДОК ЗАПИСУ. Для запису достатньо зателефонувати за номером +38 (067) 628-31-77 (Вайбер) або подати заявку на сайті.
ОПЛАТА. Проводиться з 1 до 5 числа поточного місяця за весь місяць (готівковий та безготівковий розрахунок).

Чекаємо на Вас на курсах іспанської мови!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом