Освітній центр «EUROSTART» запрошує на курси англійської мови для дітей та дорослих

Без знання англійської мови важко обійтися у сучасному світі! Англійська входить у трійку самих розповсюджених поряд з іспанською та китайською мовами. Якщо Ви прагнете відкрити для себе нові професійні горизонти, стати успішним, побудувати кар’єру, почувати себе впевненим, використовувати мову для саморозвитку – Вам з нами по дорозі.

Англійська мова давно стала мовою міжнародного спілкування, офіційною мовою на різноманітних конференціях, фестивалях, зустрічах. Англійська допомагає взаєморозумінню між людьми з різних куточків планети, комфорту під час поїздок за кордоном.

Як побудовано курс навчання?
БЕЗКОШТОВНЕ ТЕСТУВАННЯ. Пропонуємо учасникам проекту безкоштовне тестування, яке допоможе підібрати максимально точно необхідну програму навчання.
ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. В нашому центрі працює досвідчений викладач, який допоможе Вам вивчити англійську мову. При цьому не має значення рівень знань, з яким Ви звернулись до нас. Є можливість підібрати програму, яка відповідає Вашому рівню! Можна починати й з «0».
КІНЦЕВИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. З нами Ви засвоїте англійську мову до рівню В1-В2, що дозволяє вільно спілкуватися, писати, читати, сприймати мову на слух.
ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ. Викладач має досвід роботи зі всіма категоріями учнів. Він володіє методиками викладання для дітей та дорослих. Практикує індивідуальний підхід до учнів.
ПІДГОТОВКА ДО ВНО. Запрошуємо старшокласників для підготовки до успішного тестування по ЗНО. Заняття допоможуть систематизувати знання, які учні отримали у школі, заповнити пробіли. Рівень знань старшокласників визначається на первинному тестуванні, а після будується відповідна програма підготовки.

ЩО ВКЛЮЧАЄ ПРОГРАМА: вивчення граматики, письмові та усні вправи, діалоги, аудіювання.
УЧБОВІ ПОСІБНИКИ. Освітній центр «EUROSTART» пропонує необхідні підручник, учбові посібники, робочі зошити, аудіо матеріали.
ЗАНЯТТЯ У ГРУПАХ. Заняття проходять у групах по 4-6 осіб, два рази на тиждень по 60 хвилин. Вартість 800 грн. на місяць. Підготовка до ЗНО з англійської - 950 грн/місяць, 2 рази на тиждень по 60 хвилин.
ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ. Кількість занять та їхня тривалість оговорюється додатково. Вартість одного уроку (60 хвилин) – 260 грн.
ЗАНЯТТЯ У ПАРАХ. Можливо займатися у парах, при цьому враховується первинний рівень знань, він повинен бути приблизно однаковим, щоб підвищити ефективність вивчення матеріалу. Урок 60 хв. – 350 грн. на двох.
ПЕРЕВАГИ. Заняття починаються не з вивчення окремих слів, а з побудови цілих речень та використання висловів, які використовуються у повсякденному спілкуванні. Надійна методика, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного, допомагають подолати мовний бар’єр. Граматичні навички закладаються у той же час, залишаються у довгостроковій пам’яті та автоматично використовуються у подальшому.
ЗРУЧНЕ МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ. До нас зручно доїхати з будь-якого кутка Дніпра.
ПОРЯДОК ЗАПИСУ. Для запису достатньо зателефонувати за номером +38 (067) 628-31-77 (Вайбер) або подати заявку на сайті.
ОПЛАТА. Проводиться з 1 до 5 числа поточного місяця за весь місяць, зручним для Вас засобом.
ПРАКТИКА З НОСІЯМИ МОВИ. У мовному таборі за кордоном.
МОВНІ ТАБОРИ. Під час літніх канікул дітям та дорослим пропонується поїхати на навчання та практику з носіями мови:
- у мовний табір у Чехії (Прага), де викладається англійська мова носієм мови;
- у мовний табір у Польщі (Скаля), з курсами англійської з носієм мови;
- у мовний табір на Кіпрі (Лімасол) з мовною практикою з носієм мови;
- у мовний табір на Мальті (Буджибба)з носіями мови;
- у мовний табір у Болгарії з носіями мови;
- у мовний табір у Греції з носіями мови.

Чекаємо на Вас на курсах англійської мови!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом