Освітній центр «EUROSTART» запрошує на курси німецької мови для дітей та дорослих

На німецькій мові розмовляє близько 100 млн. людей у світі. Достатньо сказати, що ця мова використовується у декількох найбільш розвинутих європейських країнах. Крім Німеччини та Австрії, на німецькій мові розмовляє частина населення Італії, Швейцарії, Бельгії, Нідерландів та деяких інших країн. Знання іноземних мов є великим плюсом при працевлаштуванні, побудові кар’єри, самореалізації.

Як побудовано курс навчання?
БЕЗКОШТОВНЕ ТЕСТУВАННЯ. Пропонуємо безкоштовне тестування, яке допоможе максимально точно підібрати програму навчання.
ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. У нашому центрі працює досвідчений викладач, який допоможе Вам вивчити німецьку мову, починаючи з «0».
КІНЦЕВИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. З нами Ви засвоїте німецьку мову до рівню В1-В2, що дозволяє вільно спілкуватися, писати, читати, сприймати мову на слух.
ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ. Викладач має досвід роботи зі всіма категоріями учнів. Він володіє методиками викладання для дітей та дорослих. Практикує індивідуальний підхід до учнів.
ЩО ВКЛЮЧАЄ ПРОГРАМА: вивчення граматики, письмові та усні вправи, діалоги, аудіювання.
УЧБОВІ ПОСІБНИКИ. Освітній центр «EUROSTART» надає можливість придбання учбових посібникыв за символічну вартість. Також безкоштовно пропонуються аудіо матеріали для підготовки до занять.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ. Кількість занять та їхня тривалість оговорюється додатково. Вартість одного уроку (60 хвилин) – 300 грн.
ЗАНЯТТЯ У ПАРАХ. Можливо займатися у парах, при цьому враховується первинний рівень знань, він повинен бути приблизно однаковим, щоб підвищити ефективність вивчення матеріалу. Урок 60 хв. – 400 грн. Урок 90 хв. – 500 грн.
ЗАНЯТТЯ У ГРУПАХ. Заняття проходять у групах по 4-6 осіб, два рази на тиждень по 90 хвилин. Вартість 1600 грн (з 1.09.2021) на місяць за 8 урокiв.
ПЕРЕВАГИ. Заняття починаються не з вивчення окремих слів, а з побудови цілих речень та використання висловлювань, які використовуються у повсякденному житті. Надійна методика, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного, допомагає зламати мовний бар’єр. Граматичні навички закладаються у той же час, залишаються у довгостроковій пам’яті та автоматично використовуються у подальшому на практиці.
ЗРУЧНЕ МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ. Ми знаходимося у центрі міста. До нас зручно доїхати з будь-якого кутка Дніпра.
ПОРЯДОК ЗАПИСУ. Для запису достатньо зателефонувати за номером +38 (067) 628-31-77 (Вайбер) або подати заявку на сайті.
ПРАКТИКА З НОСІЄМ МОВИ. Пропонуємо пройти курс німецької мови у мовній школі Deutsche Sprachschule Dresden (DSD). До програми занять включено 20 годин німецької мови на тиждень. Викладачі – носії мови. Використовуються інтерактивні форми навчання.
МОВНИЙ ТАБІР. Під час літніх канікул дітям та дорослим пропонується вдосконалити свій рівень німецької - мовний табір у Чехії (Прага), де викладається німецька мова з носієм.
ОПЛАТА. Проводиться з 1 до 5 числа поточного місяця за весь місяць (готівкою або безготівковим розрахунком).

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом