Оглядова екскурсія по місту.

Соборна площа. Звідси починалася історія Катеринослава в 1787 році. Про древніх жителів наших степів нагадують мовчазні свідки далеких епох - кам'яні статуї. Історичний музей міста володіє найбільшою в Європі колекцією, їх кількість наближається до сотні. Біля будівлі діорами «Битва за Дніпро» виставка військової техніки часів Другої світової війни. Сучасним подіям на Сході України присвячена експозиція під відкритим небом і два зали в самій будівлі з унікальним панорамним кінозалом, де експонується документальний фільм про АТО та окупацію Криму. На Соборній площі розташовано кілька пам'ятників різних часів. Катерининська верста - найстаріша з них, вона встановлена в 1787 році на шляху проходження Катерини другої від Катеринослава до Севастополя. Поховання на території Преображенського собору. Меморіальне кладовище, на якому поховані захисники і визволителі міста починаючи з 1918 року, включаючи 1941-1945 рр., Повоєнний час. Могила і пам'ятник першому директору музею Д. І. Яворницького, в честь якого названий головний проспект міста. Ви зможете відвідати один з найстаріших храмів Дніпра - Преображенський собор з багатою подіями історією.

Красою Дніпра є Набережна - найдовша в Європі. Пропонується прогулянка і екскурсія Січеславською набережною. Помилуватися широким і могутнім Дніпром, дізнатися таємничу історію Монастирського острова, побачити єдиний в Україні штучний водоспад, що стікає з гранітної кручі, постояти біля пам'ятника Т. Г. Шевченка, сфотографуватися на вершині піраміди у величезній скляній кулі, посидіти на найдовшій в Україні сімейній лавці і багато іншого.

Головний проспект міста ім. Д. І. Яворницького - одна з найстаріших вулиць Катеринослава. Тут збереглися унікальні старовинні будівлі: готель «Україна» виконана в стилі неоукраінского бароко, головпоштамт, готель «Асторія», Губернаторський палац, колишня міська дума, католицький костел і інші онументальні будівлі післявоєнного періоду складають цілий комплекс. Проспект перетинає кілька площ, в тому числі центральну площу Героїв Майдану з торгово-розважальними центрами, будівлею ЦУМу, Пасажу.

Пропонується прогулятися по двом найстарішим паркам:
- ім. Лазаря Глоби з невеликим лебединим озером, дитячою залізницею, атракціонами;
- ім. Т. Г. Шевченка зі знаменитим Потьомкінським палацом (Палац студентів ДНУ), з бронзовим левом, виконуючим найзаповітніші бажання, ліричним пам'ятником «Скорботна», присвяченим студентам Дніпропетровська, що не повернулися з битв 1941-1945 рр.

Помилуватися широким розливом Дніпра, панорамою Лівого берега, півострова Ігрень пропонується з вершини пагорба Слави, на якому розташований величний монумент, присвячений перемозі над фашизмом.

В програму екскурсії за бажанням туристів можна включити:
- катання на катері по Дніпру;
- історичний музей;
- виставки, що проводяться в місті;
- музей АТО;
- аерокосмічний центр;
- планетарій;
- музей ретроавтомобілів «Машини часу»;
- акваріум ДНУ;
- художній музей;
- музей українського живопису;
- майстер-клас з виготовлення карамелі;
- будинок-музей Д. І. Яворницького;
- будинок-музей Е. Блаватської;
- інші об'єкти, що цікавлять.

Стандартна екскурсія по місту розрахована на 3 години (без відвідування музеїв).

Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі, досвідченим екскурсоводом. Кількість туристів обмовляється.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом