Освітній центр «EUROSTART» запрошує дітей та дорослих на курси французької мови

Франція – одна з найбільших країн Європи. Її культура вже не одно століття впливає на уми, смаки, моду людської цивілізації. Французькою мовою розмовляють не тільки у Франції, її можна почути у Швейцарії, Бельгії, Люксембурзі, Монако, Андоррі, а також у багатьох країнах світу – колишніх французьких колоніях.

Вивчити французьку мову – значить долучитися до багатої французької культури, мати можливість читати, дивитися фільми без перекладів, розуміти, про що співає шансоньє.

Як побудовано курс навчання?
БЕЗКОШТОВНЕ ТЕСТУВАННЯ. Щоб визначитися з рівнем Вашого знання, ми проводимо тестування. Після якого підбирається необхідна програма навчання. Вчитель індивідуально підходить до кожного бажаючого навчитися французькій мові.
ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. – не має значення. В нашому центрі працює досвідчений викладач, який допоможе Вам вивчити французську мову, починаючи з «0».
КІНЦЕВИЙ РІВЕНЬ ЗНАНЬ. З нами Ви засвоїте французьку мову до рівня В1-В2, що дозволяє вільно спілкуватися, писати, читати, сприймати мову на слух.
ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ. Викладач має досвід роботи з учнями всіх вікових груп. Він володіє методиками викладання для дітей та дорослих. Практикує індивідуальний підхід до учнів.
ЩО ВКЛЮЧАЄ ПРОГРАМА: вивчення граматики, письмові та усні вправи, діалоги, аудіювання.
УЧБОВІ ПОСІБНИКИ. Освітній центр «EUROSTART» надає можливість придбання учбові посібники за символічну вартість. Також безкоштовно пропонуються аудіо матеріали для підготовки до занять.
ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ. Кількість занять та їхня тривалість оговорюється додатково. Вартість одного уроку (60 хвилин) – 450 грн.
ПЕРЕВАГИ. Застосовуються сучасні методики, вивчається жива французька мова. Навчання починається не з засвоєння окремих слів, а з простих діалогів, фраз, які використовують французи у повсякденному житті. З перших уроків Ви ламаєте мовний бар’єр. Граматичні навички закладаються у той же час, залишаються у довгостроковій пам’яті та автоматично використовуються у подальшому.
ПОРЯДОК ЗАПИСУ. Для запису достатньо зателефонувати за номером +38 (067) 628-31-77 (Вайбер) або подати заявку на сайті.
ОПЛАТА. Проводиться з 1 до 5 числа поточного місяця за весь місяць (готівкою або безготівковим розрахунком).

Чекаємо на Вас на курсах французької мови!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом