11.04.2019

Весіння Прага 2019

Вранці 1 квітня до Дніпра повернулася група «EUROSTART» з подорожі до Чехії.
Ознайомча поїздка до ВНЗів, яка стала традиційною, пройшла чудово. І учні, і їх батьки побували на презентаціях ведучих університетів Праги: у Празькому технічному, Карловому та ВШЕ (Вищій школі економіки).

Захват та здивування викликали бібліотеки – Технічного університету і «Клементінум» Карлового. Дизайн XXI сторіччя, сучасні технології або, навпаки, арочні склепіння середньовічних залів. Комусь більше сподобався Hi-Tech, а хтось пройнявся величчям готики!

Як і де живуть празькі студенти, ми дізналися, побував в гостях у студентів, які мешкають у державних та приватних гуртожитках, и приємно здивувались їх рівнем комфорту.

Під час поїздки у всіх була можливість вислухати та задати питання чеським викладачам та студентам. Спілкування вийшло цікавим та пізнавальним, а іноді просто веселим. У Празі нас зустрічали хлопці та дівчата з Дніпра. Всі вони – учасники проекту «EUROSTART», вчились або вчаться у «ASSOCIATION» або в університетах Праги.

Екскурсії, відвідування музеїв, прогулянки вулицями та площами Праги, Відня або Дрездену доповнили чудове враження про подорож.

Попереду літо, а це значить, що у учнів є можливість більше дізнатися про столицю Чехії та краще вивчити мову у літньому таборі в Празі, з тижнем відпочинку на Лазуровому березі у Ніцці (Франція).

Програму літнього табору дивіться тут.

Більше фото з подорожі можна знайти у нашій Галереї.

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом