04.11.2018

Медичному ліцею 25 років!

Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат «Дніпро» є одним з провідних учбових закладів в Україні. В нашій області він – єдиний ліцей медичного напрямку. Навчатися в ньому мають змогу діти з найвіддаленіших та маленьких шкіл області.

У цьому році учбовий заклад святкує своє 25-річчя. Практично усі його випускники обирають благородну професію лікаря. Більш 500 з них навчалися або навчаються зараз у Медичній академії нашого міста. Тільки у Обласній лікарні ім. І.І.Мечникова на сьогодні працює біля 40 вихованців ліцею.

Поздоровити ДОМЛІ з 25-річчям прийшли керівники міста та області, колеги з інших середніх та вищих навчальних закладів, випускники минулих років, батьки. На святі лунало чимало теплих слів, біло вручено нагороди найкращим викладачам. Не обійшлося й без подарунків учням. Один з них подарувала директор Освітнього центру «EUROSTART» Марина Станкевич. Шість років наш центр тісно співпрацює з ліцеєм.

Навчатися тут нелегко, так як вимоги до учнів дуже високі. Але знання, які здобуваються у стінах цього учбового закладу, дозволяють успішно поступати не тільки у медичні ВНЗи України, але й в університети Європи. Освітній центр «EUROSTART» активно допомагає хлопцям та дівчатам з ДОМЛІ зі вступом у медичні ВНЗи Чехії, Польщі, Германії, Австрії. Кожен рік випускники ліцею виїжджають навчатися до Праги на річні мовні курси. Після їх успішного закінчення продовжують навчання у Карловом університеті – одному з найкращих ВНЗів Європи.

Освітній центр «EUROSTART» завжди готов допомогти розумним та талановитим хлопцям та дівчатам здобути якісну європейську освіту.

Бажаємо всім викладачам та учням Дніпропетровського обласного медичного ліцею успіхів та нових досягнень!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом