03.08.2019

У Словаччині на мовних курсах почалися заняття

До початку навчального року ще є чимало часу, але у Словаччині хлопці та дівчата з “EUROSTART” вже сіли за парти. Їм треба за два місяці на мовних курсах “LOGOS” в Прешові вдосконалити свої знання словацької мови, щоб потім роз’їхатись «гризти граніт науки» до різних університетів.

Для хлопців та дівчат з Дніпра навчання стартувало 1 серпня. В цей день вони пройшли тестування та були, відповідно до показаного рівня знань, поділені на групи. Почалась інтенсивна та напружена робота. І це стосується не тільки вивчення словацької мови. Треба звикнути до нових умов життя. Тепер батьків поряд нема і куратор проекту Ольга Кулікова замінити їх не зможе, хоч й дуже старається допомогти в адаптації у Словаччині.

Крім навчання хлопців чекають екскурсії. До того ж, сам шлях від гуртожитку до учбового центру перетворюється у приємну прогулянку по небагатолюдному та затишному Прешову. Навчатися вони будуть у центрі міста, на Головній вулиці, котру прикрашають старовинні будинки, цікаві пам’ятки, клумби та сквери.

Освітній центр “EUROSTART” бажає всім успіхів! Хай щастить!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом