23.05.2018

Свято Family Games

19-20 травня 2018 року у спортивно-розважальному комплексі «Лавина» проходило свято для всієї родини Family Games, де було цікаво як дітям, так і дорослим. Освітній центр “EUROSTART” разом зі своїми партнерами - Центром розвитку «Діалог» були одними із спонсорів цього свята.

У рамках заходу для дітей та їхніх батьків було складено інтересну програму з різними конкурсами. Бажаючи мали змогу малювати, працювати на гончарному крузі, керувати роботами, конструювати, брати участь у проведенні хімічних дослідів, спостерігати за квадрокоптерами, танцювати, змагатися з армліфтінгу, стрибати на батуті, спілкуватися з мультяшними героями та ще багато чого. Було де і перекусити та посидіти відпочити.

Трохи завадила святу погода у неділю, на другий день, коли пішов дощ, але і це не зіпсувало святкового настрою учасникам Family Games.

Літо – період відпочинку та розваг для дітей. Освітній центр “EUROSTART” разом з Центром розвитку «Діалог» і надалі будуть дбати про те, щоб канікули проходили цікаво і змістовно, виступати спонсорами таких свят для всієї родини.

Запрошуємо завітати до нашого Центру та ознайомитися з можливостями відпочинку дітей у мовних літніх таборах за кордоном. Такий відпочинок поєднує і незабутні враження від подорожі, і нові знайомства, і вивчення іноземних мов, і вибір країни для подальшого навчання за кордоном. Подаруйте дитині веселі канікули та подбайте про її успішне майбутнє!



Чекаємо всіх у нашому Освітньому центрі «EUROSTART» за адресою:
м Дніпро, вул. Січових стрільців, 20.
Чесько-український центр Eurostart.
☎ ‎+38 (066) 876 27 50; 
☎ ‎+38 (098) 590 48 46 (viber);

✉ eurostart-center.com@i.ua

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом