28.04.2018

Двотижнева програма по вивченню англійської мови

УВАГА! ВИВЧАЙ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ У ПРАЗІ!

Пропонуємо двотижневу програму по вивченню англійської мови безпосередньо з носієм (40 годин) та можливість знайомства зі столицею Чехії і подорожування Європою.

Учбові літні мовні курси – кращий варіант поєднання навчання з відпочинком.

Вигідна пропозиція! Незабутні враження від найкрасивішого міста Європи – Праги. Можливість мандрувати Європою вихідними днями.

Два тижні яскравих вражень від Європи та можливість вивчення англійської мови З 15.07.2018 до 27.07.2018 або з 16.08.2018 до 28.08.2018

Освітній чешко-український центр разом з Освітнім центром організовує літні курси англійської мови у Празі з носієм із Великобританії!

У бажаючих почати навчатися англійській мові або вдосконалити свої знання з’явилася можливість одночасно познайомитися зі столицею Чехії!

Заняття займають тільки 4 години у день. Час, що залишається вільним, є у повному вашому розпорядженні, тому є можливість організовувати культурну програму. У Празі є що подивитися! Цього часу достатньо для того, що щоб побувати по всіх куточках столиці Чехії, дізнатися її тайн, послухати захоплюючі легенди та реальні історії, пов’язані з цим містом.

Завантажити повну програму курсів

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода